جلسه ای هم اندیشی تسهیل گران با مدیر اجرایی  طرح ملی مشاغل خانگی هرمزگان

۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۹۷۳۷ تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در هرمزگان و سرپرست معاونت فنآوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان از برگزاری جلسه ای هم اندیشی با تسهیل گران بندر عباس  در راستای گام سوم طرح ملی مشاغل خانگی خبر داد.
جلسه ای هم اندیشی تسهیل گران با مدیر اجرایی  طرح ملی مشاغل خانگی هرمزگان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، صدیقه مظفر، مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در هرمزگان، در این نشست توجیهی که با حضور جمعی تسهیل گران  استان هرمزگان برگزار شد،  گفت: در این نشست توجیهی که با حضور جمعی برگزار شد، گفت: این طرح با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به منظور تحقق شعار سال، رونق اقتصاد خانوار و حمایت از توسعه و ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی اجرا می شود.

وی اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  در 3 مرحله شامل شناسایی مزیت و ظرفیت ‌های استان، توانمندسازی و اتصال به بازار کار مورد توجه قرار گرفته است.

مظفر سهمیه استان هرمزگان در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را2300 هزار نفر عنوان کرد  که استان هرمزگان بیش از این ظرفیت متقاضی داشته است و افزود: این طرح با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تامین بازار مصرف اجرا می ‌شود.

وی در ادامه بابیان ظرفیت طرح در امر اشتغال پرداخت و   گفت: طرح ملی مشاغل خانگی به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای خانواده‌ها و توسعه اقتصاد کشور از طریق توسعه مشاغل خانگی است .

در ادامه  عماد کمالی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی اسلام‌آباد و گِل کنی با تشکر از جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک ارگان علمی که درراه اشتغال گام برداشته است، اظهار کرد:راه‌اندازی دفاتر تسهیلگری از سال 96 در شورای اجتماعی کشور تصویب شد و تاکنون 135 دفتر تسهیلگری در 22 استان و 36 شهر و جمعاً در 218 محله تشکیل‌شده است.

وی بابیان اینکه استان هرمزگان ازجمله استان‌هایی است که آمار بیکاری و فقر بالایی دارد ادامه داد: دفاتر تسهیلگری با رویکرد اجتماع‌محور به دنبال توسعه اجتماعی محلات کمتر برخوردار است که افزایش حق مشارکت مردم، یاری‌رسانی به گروه‌های اجتماعی و استفاده از فناوری‌های توانمند ساز از اهم نقش این دفاتر است در این راستا از هیچ‌گونه همکاری با این طرح دریغ نخواهد کرد.

در ادامه احمد حافظی ، مدیر دفتر تسهیلگری محله چاهستانی گفت : در دفاتر تسهیلگری ارتقای آگاهی عمومی و مطالبه گری فرآیندی است که باید طی شود و حسب به نیاز جامعه محلی تاٍثیر گذار بوده و نهایتاً با ایجاد ساختارهای نهادی و مشارکتی دستیابی به اهداف توسعه محلی با مشارکت مردمی و ارتقای اعتماد و همبستگی اجتماعی را ایجاد می‌کند در این راستا با توجه به شعار امسال که همان تکمیل کنند شعارهای پیشین است از هیچ همکاری با جهاد دانشگاه دریغ نخواهد کرد.

کلیدواژه‌ها: توسعه ملی توسعه طرح ملی توسعه توسعه مشاغل توسعه مشاغل خانگی طرح طرح ملی طرح ملی توسعه مشاغل استان استان هرمزگان


نظر شما :