استارت آپ محصولات خرما در بندرعباس با برتری سه ایده به کار خود پایان داد

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۸۵۳۹ تجاری سازی فناوری و اشتغال
اختتامیه استارت آپ محصولات خرما در بندرعباس با حضور رییس جهاد دانشگاهی استان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان و جمعی از مسئولان دو نهاد برگزار شد.
استارت آپ محصولات خرما در بندرعباس با برتری سه ایده به کار خود پایان داد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان، محمد دل پسند، سرپرست جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، با تبریک میلاد مولای متقیان امیرالمومنین حضرت علی (ع) و همچنین روز مرد، با اشاره به اینکه سال‌ها طول می‌کشد که یک ایده به عمل تبدیل شود، گفت: باید حمایت‌های لازم از تولیدکننده و ایده‌پرداز صورت گیرد تا یک نوآوری به عمل برسد و این امر هم افزایی تمام دستگاها در به ثمر نشستن تلاش ایده‌پردازان مواثراست و راهکار برون رفت ازمشکلات بخش خرما می‌باشد.

دل پسند با بیان اینکه  که موفقیت اتفاقی نیست، ابراز کرد: یک استارت آپ نیازمند سنجش عوامل مختلفی همچون  برنامه‌ریزی جامع و چشم‌انداز آینده است واستان هرمزگان با توجه به امکانات بالقوه خویش باید تلاش کنند به دانش روز و بهره مندی از ایده خلاقانه محصول خویش را به سرتا سر جهان صادر کنند، این امر جزء با  هم افزایی دستگاهی اجرایی و نهادهای دانشگاهی میسر نمی‌شود و در این راستا جهاد دانشگاهی همواره سعی نموده هم کاری لازم را با دستگاهی اجرایی داشته باشد.

علی الهیاری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، نیز در این مراسم ،گفت: با توجه به اینکه استان هرمزگان جزء۹استان تولیدکننده  محصول خرما در کشور محسوب می‌شود برای ارتقاء برند خرمای هرمزگان به ارتباط بیشتر با دانشگاهیان و اساتید این حوزه نیاز است و باید بانک اطلاعاتی قوی از تجار، سرمایه‌گذاران و فعالین این حوزه تهیه شود تا مجموعه ها و یا تشکل مردمی در آن فعالیت کنند.

وی هدف از برگزاری استارت‌آپ‌ها را شکوفایی دانش ضمنی درون مردم دانست وعنوان کرد: باید ایده‌هایی که در مورد آن‌ها تحقیق شده و فکری پشت آن نهفته است را به دانش روز تبدیل شود از این روی از جهاد دانشگاهی کمال تشکر و قدر دانی را داریم که همواره به عنوان یک مرکز علمی و دانشگاهی در این را پیشرو بوده و همکاری های لازم را در این زمینه با کمیته داشته داشته است .

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)اظهار کرد: تا باور نداشته باشیم که خرمای این استان محصولی است که می‌تواند روی میز و سر سفره هر هتل و خانه‌ای قرار گیرد، هیچوقت نمی‌توانیم آن را تبدیل به ثروت کنیم از این رو امیدوارم این استارتاپ ها شروعی برای ایده های خلاقانه و جلو گیری از خام فروشی محصول خرما وآغازی برای اشتغال جوانان استان باشد.

الهیاری با بیان اینکه این رویداد با همکاری مرکز علمی و کاربردی و مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان و کمیته امداد امام خمینی(ره)  هرمزگان برگزار شده است،  تصریح کرد: امیدواریم افراد تحصیل‌کرده‌ و دانشگاهی با توان علمی و پژوهشی خویش با ایده های نوین و خلاقانه ، در زمینه‌های مختلف  با بهرمندی از دانش روز وارد عرصه تبدیل ایده به ثروت شوند  تا آسیبی از جامعه کاسته شود.

در ادامه صدیقه مظفر، مدیر اجرایی مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان با اشاره به اینکه خرما محصولی است که علاوه بر میوه می‌توان با فرآوری آن را به محصولات ارزش افزوده بالا تبدیل کرد، اضافه کرد: برای درست کردن صنایع چوب، کاغذ، سرکه، قند مایع، الکل، فرآورده‌های دارویی و بهداشتی، انواع فرآورده‌های غذایی، انواع سس‌ها و شکلات‌ها، دمنوش‌ها، خوراک دام از خرما استفاده می‌شود.

مدیر اجرایی مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان  ادامه داد: رویداد استارت اپی امروز با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار برگزار شده پس از کارگاه های آموزشی استارتاپی ازمیان 30 ایده ارائه شده به دبیرخانه رویداد استارتاپی محصولات خرما رسیده 13 ایده برگزیده شد که با داوری چهار داور حاضر در رویداد3 ایده‌ که قابلیت بهتر برای تجاری سازی را داشتند انتخاب شدکه به نفرات برتر جایزه اهدا شد.

لازم به ذکر است استارت آپ بسته بندی و فرآوری خرما با حضورمحمد دلپسند، سرپرست جهاد دانشگاهی استان هرمزگان،علی الهیاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)، خسروانی معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان، سالکی رئیس اداره راهبردی شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هرمزگان، خانم مظفر مدیر اجرای مرکز رشد جهاد دانشگاهی و جمعی از اساتید و دانشجویان و مددجویان کمیته امداد صاحب ایده که به صورت آنلاین در جلسه حضور داشتند در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی بندرعباس به برگزار شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاهی جهاد دانشگاهی مرکز رشد جهاد دانشگاهی رشد جهاد دانشگاهی دانشگاهی هرمزگان ایده هرمزگان استان هرمزگان جهاد دانشگاهی هرمزگان جهاد


نظر شما :