با همکاری جهاد دانشگاهی هرمزگان؛
نخستین استارت آپ محصولات خرما در بندرعباس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان؛ رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه در حال حاضر در جامعه با کاهش انگیزه مواجه هستیم، گفت: متأسفانه امروز در همه زمینهها کاهش مشارکت داریم، تنها حرف میزنیم و شعار میدهیم و این مسئله سبب شده انسانها دچار نوعی درماندگی شوند.
دکتر جاودان خاطرنشان کرد: بر اساس علم اعصاب در حال حاضر نرون های مربوط به احساس، ادراک، همدلی و همدردی دچار نوعی خاموشی شدهاند.
وی در خصوص استارت آپ محصولات خرما بیان کرد: تلاش شده بر اساس رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی، هر کس که درزمینهٔ خرما ایدهای دارد بیان کند و ما بین ایده دهنده و خریدار ایده ارتباط برقرار کنیم.
ارتباط بین دانشگاه و تولیدکننده خرما در ایران ناچیز است
دبیر کمیته تولید انجمن خرما کشور در ادامه این رویداد گفت: ارتباط محیط آموزش عالی بهخصوص دانشگاه با تولیدکنندگان خرما در ایران بسیار ناچیز است، ازاینرو انتظار میرود متولیان آموزش جامعه نسبت به رفع آن اقدام کنند.
عنایتالله وکیلی پور اظهار کرد: انتظار میرود دانشگاهها برای حضور در بین تولیدکنندگان محصولهای کشاورزی و روستاها پیشگام بوده و با خود فرهنگ بهرهگیری از دانش روز را در بین کشاورزان بهخصوص تولیدکنندگان خرما توسعه، ترویج و گسترش دهند.
وی خاطرنشان کرد: سالانه یکمیلیون و ۱۰۰ هزار تن خرما در کشور تولید میشود که در صورت ورود عملی و واقعی دانشگاهها به این عرصه، زمینه افزایش بهرهوری در تولید این محصول ایجاد میشود.
دبیر کمیته تولید انجمن خرما کشور عنوان کرد: اکنون میزان بهرهوری در هکتار در ایران تنها ۳۰ درصد است که این شایسته کشورمان نبوده و انتظار میرود جوان دانشجو در زمینههای کشاورزی، نخلستانها، باغها و بین کشاورزان حضور مستمر داشته و بهصورت عملی مهارتآموزی داشته باشد تا در هنگام دانشآموختگی در عرصه تولیدهای کشاورزی و باغی نقش مؤثری ایفا کند.
وکیلی پور ابراز کرد: همچنین بخش خرمای کشور نیاز به حمایتهای دولت در حوزه آموزش و ترویج درزمینهٔ تولید، حمایتهای مالی و بازاریابی دارد تا بتواند مسیر پیش روی خود را بهتر بپیماید.
وی تصریح کرد: همچنین انتظار میرود دولت از صدور مصوبههای یکشبه درزمینهٔ صادرات اجتناب کند تا صادرکنندگان بتوانند با برنامهریزی در بازارهای جهانی حضور مستمری داشته و در رقابت با سایر رقبا موفق باشند.
استارت آپ محصولات خرما با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی برگزار شده است
رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان و دبیر رویداد استارت آپی محصولات خرما نیز در این رویداد اظهار کرد: این رویداد با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسبوکار برگزار شده و ۴۲ نفر در آن شرکت کردهاند.
سلمان کمالی زاده ادامه داد: ۳۵ ایده به دبیرخانه رویداد استارت آپی محصولات خرما رسیده که با داوری هشت داور حاضر در رویداد، ایدههای دارای قابلیت بهتر برای تجاریسازی انتخاب میشوند.
وی اضافه کرد: در ادامه شرکتکنندگان نسبت به تشکیل تیمهای کاری و پرورش ایدهها اقدام میکنند و در پایان نیز گروههای کاری برتر توسط داوران معرفی میشوند.
رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان ادامه داد: برای صاحبان ایده و شرکتکنندگان، برنامههای مشاوره شغلی و کارآفرینی، سیمنار پرورش ایده و خلاقیت و کارگاه آموزشی ثبت اختراع، تور فناوری بازدید از کارخانه تولید خرما و فرآوری آن، کارگاه آموزشی ارائه محصول و آموزش ارائه مؤثر برگزار میشود.
نظر شما :