نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان:
مجموعههای دانشگاهی و صنعتی ارتباط خود را با جهاد دانشگاهی افزایش دهند
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، حجتالاسلاموالمسلمین محمد عبادی زاده در دیدار با هیئترئیسه و جمعی از کارکنان و هیئتعلمی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان اظهار کرد: وقتی در جمع مجموعههای دانشگاهی قرار میگیرم احساس مسرت میکنم چراکه حدود 25 سال از عمر خود را با دانشگاهیان سپری کردم و تعلقخاطری به این جامعه دارم.
وی ادامه داد: کار ما به لحاظ ماهیت کارها در حوزه فرهنگ و دغدغههای کلان نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری با مجموعه جهاد دانشگاهی تقارب دارد
نماینده ولیفقیه در هرمزگان عنوان کرد: از مجموعه جهاد دانشگاهی هرمزگان میخواهم که سیاست خود را بر انجام کارهای زمینمانده و بدون متولی، گذاشته و در این حوزه محاسبه درآمدی نداشته باشید.
حجتالاسلاموالمسلمین عبادی زاده با تأکید بر اینکه نگاه درآمدی دستگاهها را از مأموریت اصلی خود بازمیدارد، افزود: برخی پژوهشها زمانبر هستند و نیاز به صبر زیادی دارند، برخی پژوهشها نیز زودبازده هستند و سرعت سودآوری مالی آن بیشتر است، باید مراقب بود که تمرکز بر روی کارهای زودبازده ما را از مأموریت اصلی که انجام کارهای زمینمانده است باز ندارد.
وی با اشاره به اینکه همافزایی ظرفیتها از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: باید برای پیشبرد کارها و اهداف نظام جمهوری اسلامی شبکههای همافزایی بین دستگاههای مختلف ایجاد کنیم؛ ایجاد پل بین دانشگاه و صنعت و تبدیل تکنولوژیهای دستیافته به ثروت بدون همافزایی یک اتصال محکم امکانپذیر نخواهد بود.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان افزود: مجموعههای دانشگاهی و صنعتی باید ارتباط خود را با جهاد دانشگاهی افزایش دهند، جهاد دانشگاهی نیز برای حوزههای پژوهشی خود از ظرفیت دانشگاهها استفاده کند.
حجتالاسلاموالمسلمین عبادی زاده عنوان کرد: گاهی میبینیم دستگاهها علاقهمند هستند بهجای تعامل با سایر دستگاهها، ظرفیتها را خودشان برای خود ایجاد کنند و این مسئله ملزم به صرف زمان و هزینه بسیاری زیادی است.
وی تصریح کرد: چنانچه جهاد دانشگاهی بتواند تعامل بیشتری با دانشگاهها ایجاد کند، نیازی به تحمیل بسیاری از هزینهها ندارد، از طرفی باید بررسی کند چه کمبودهایی در دانشگاهها وجود دارد و در این زمینهها برای همافزایی بیشتر ورود کند.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان ادامه داد: تعریف سازمانی منظمی برای تعاملات بین دانشگاهی وجود ندارد و جهاد دانشگاهی میتواند نقش پیونددهنده را در این حوزه ایفا کند، باید این مسئله برای دانشگاهها جا بیفتد که منفعت جهاد دانشگاهی منفعت آنهاست.
حجتالاسلاموالمسلمین عبادی زاده تصریح کرد: از کارهای جهاد دانشگاهی در حوزه پدافند غیرعامل نگاهم به دستگاه آب ساز جهاد دانشگاهی جلب شد و معتقدم کارهایی ازایندست باید توسعه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: پروژهها باید با نگاه پدافند غیرعامل پیش روند تا در شرایط بحرانی که زیرساختها دچار آسیب میشوند کارساز بوده و گرهی را از جامعه باز کنند.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان اضافه کرد: از دستاوردها و عملکرد جهاد بهخصوص در حوزه تولید تشکر میکنم، انجام کارهای بدیع و نو بسیار ارزشمند بوده و مسیر توسعه را سرعت میبخشد.
حجتالاسلاموالمسلمین عبادی زاده افزود: برای هرگونه همکاری با جهاد دانشگاهی هرمزگان بهخصوص در حوزههای فرهنگی و حمایت از خبرگزاری قرآنی ایکنا اعلام آمادگی میکنم، متأسفانه بسیاری از افراد و دستگاهها نسبت به ظرفیت خبرگزاری قرآنی ایکنا آگاه نیستند و امیدوارم با تعامل و حمایت بیشتر از این ظرفیت در استان هرمزگان بهره ببریم.
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز در این دیدار اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از ابتدای تأسیس تاکنون در حوزههای مختلفی فعالیت داشته اما در دهه اخیر تأکید بیشتری بر حوزههای پژوهشی دارد.
سهیل دادخواه عنوان کرد: معاونت پژوهشی ما سالهاست فعالیت میکند و از دستاوردهای مهم آن میتوان به ساخت دستگاه تولید آب از رطوبت هوا اشاره کرد که نتیجه سالها تلاش و پژوهش همکارانم در این معاونت دارد به ثمر مینشیند.
وی افزود: مجموعههای زیادی ذیل معاونت فرهنگی ما فعال هستند که میتوان به خبرگزاری ایسنا، مرکز افکار سنجی ایسپا، خبرگزاری قرآنی ایکنا، مرکز گردشگری دانشجویان ایران و سازمان دانشجویان اشاره کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان افزود: در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هرمزگان حدود دو هزار دانشجو در حدود 24 رشته مشغول تحصیل هستند و این مرکز در سطح کشور رتبه خوبی دارد، در بخش آموزش کوتاهمدت نیز تمرکز ما بر آموزشهای اشتغال محور است.
دادخواه ادامه داد: طرحهای خوبی را در حوزه اشتغال در حال اجرا داریم، مرکز رشد ما در سالهای اخیر فعالیتهای قابلتوجهی داشته، اخیراً نیز مرکز نوآوری شکوفایی جوانان را فعال کردهایم تا ایدهها را در ذهن جوانان بارور کنیم، آنها را آموزش دهیم و بعد وارد مرکز رشد شوند.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرحهایی که در حال اجرا داریم طرح مشاغل خانگی است، در این طرح ابتدا افراد را رصد میکنیم، ثبتنام میکنیم، آموزش میدهیم و درنهایت آنها را برای دریافت تسهیلات به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی میکنیم.
نظر شما :