مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان:

مرکز "منش" جهاد دانشگاهی زمینه‌ای برای ورود جوانان به بازار کار جدی است

۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۰۶۴۴ تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان گفت: با راه‌اندازی مرکز منش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان و نیز کمک سازمان ورزش و جوانان استان زمینه‌های ورود جوانان به بازار جدی و بعضاً دارای خشونت‌های اقتصادی کسب‌وکارها امکان‌پذیر خواهد بود.
مرکز "منش" جهاد دانشگاهی  زمینه‌ای برای ورود جوانان به بازار کار جدی است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان؛ امیرحسین آل اسحاق در حاشیه بازدید از مرکز منش جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان اظهار کرد: جای خوشحالی است که با راه‌اندازی مرکز منش تعدادی از جوانان که کار تیمی را فراگرفته‌اند، می‌توانند ایده و خلاقیت خود را به کسب‌وکار تبدیل و به‌صورت کارگاهی فعالیت می‌کنند، امید است که به‌زودی تیم‌هایی از این مجموعه آمادگی ورود خلاقانه و نوآورانه به عرصه کسب‌وکار داشته باشند.

وی افزود: هرکدام از این تیم‌ها به‌واسطه خلاقیتی که در کسب‌وکار خود در این مجموعه آموزش دیده‌اند به پیشرانان حوزه ایجاد اشتغال تبدیل خواهند شد.

مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: با راه‌اندازی مرکز منش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان و نیز کمک سازمان ورزش و جوانان استان زمینه‌های ورود جوانان به بازار جدی و بعضاً دارای خشونت‌های اقتصادی کسب‌وکارها امکان‌پذیر خواهد بود.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز در این بازدید عنوان کرد: جهاد دانشگاهی در راستای رسالتی که در حوزه اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و تجاری‌سازی دارد، سالانه فعالیت‌های بسیاری را انجام می‌دهد.

سهیل دادخواه افزود: حدود ۱۰سال است که در هرمزگان با مرکز رشد و فناوری در حال فعالیت بوده و سالانه پذیرای فناوران و استارت‌آپ‌های مختلفی هستیم.

وی ابراز کرد: فناوران، ایده پردازان و استارت‌آپ‌ها ضمن بهره‌گیری از خدمات مرکز رشد، ایده‌ها و نوآوری‌های خود را پرورش و به بازار کار عرضه می‌کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان خاطرنشان کرد: از سال گذشته با همکاری وزارت ورزش و جوانان کشور، سازمان ملی جوانان استان هرمزگان و همچنین معاونت سازمان تجاری‌سازی و اشتغال فارغ‌التحصیلان جهاد دانشگاهی تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد؛ مطابق این تفاهم‌نامه مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) را تأسیس کرده و از ظرفیت‌های موجود ازجمله دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی، خدمات مرکز رشد و نیز خبرگزاری‌ها در جهت اطلاع‌رسانی این طرح استفاده کردیم.

دادخواه سوق دادن جوانان به‌سوی فرایندهای کسب‌وکاری و استارت‌آپ‌ها در جهت خلاقانه شدن ایده‌ها، رسیدن به مرحله عمل و تغییر فرهنگ استخدامی را از اهداف راه‌اندازی این مرکز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های مرکز منش با سه فاز همراه است، خاطرنشان کرد: در فاز نخست مباحث ترویجی و آگاه‌سازی افراد، در فاز دوم ارائه مشاوره‌های لازم برای بارور شدن ایده‌ها و در فاز سوم حل مسائل مالی طرح‌ها دنبال می‌شود.

دادخواه با اشاره به اینکه تاکنون رویدادهای مختلفی توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شده است، بیان کرد: کانون منش دارای شورایی متشکل از مدیران اقتصادی بخش خصوصی استان بوده و برای رسیدن به اهداف مجموعه فعالیت می‌کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز در این بازدید اظهار کرد: جهان دائماً در حال تغییر است و هر جامعه‌ای که به مسائل فرهنگی، تاریخی و اجتماعی توجه نکند، جامعه‌ای نه‌چندان پیشرفته خواهد بود.

جاودان افزود: در استان هرمزگان حدود ۵۲ مرکز آموزش عالی و پژوهشی وجود دارد که تنها به مباحث آموزشی پرداخته و سپس فارغ‌التحصیلان را به بازار کار می‌فرستند.

وی ادامه داد: گفته می‌شود تعداد فارغ‌التحصیلان بیکار روزبه‌روز بیشتر می‌شود و مرکز علمی کاربردی و جهاد دانشگاهی به دنبال خلق ایده و نوآوری و خلق عادت مهارت‌آموزی نسبت به سایر مراکز آموزش عالی در استان می‌کوشند.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۸ الی ۱۰ هزار دانشجو از مجموع این ۵۲ مرکز فارغ‌التحصیل می‌شوند، تصریح کرد: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که تا حدودی فراتر از مسائل آموزشی برود و فلسفه این کارگاه نیز این است که ایده افراد را ضمن تشویق، به شکل نوآورانه‌تری تبدیل کند.

کلیدواژه‌ها: مرکز منش جهاددانشگاهی هرمزگان مدیرکل طرح‌های ملی و فراگیر وزارت ورزش و جوانان


( ۱ )

نظر شما :