تسلیت جهاددانشگاهی واحد هرمزگان در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان ، دکتر احمد زاهری رئیس جهاددانشگاهی هرمزگان با صدور پیام و ابراز همدردی با قربانیان و آسیب یدگان حادثه انفجار مجتمع بندری شهید رجایی این واقعه تلخ را به مردم شریف ایران و به ویژه هموطنان هرمزگانی تسلیت گفت.
حادثه غم انگیز انفجار درمجتمع بندری شهید رجایی که منجر به جان باختن و مصدومیت جمعی از هموطنان عزیزمان گردید موجب تاسف و تاثر عمیق خانواده جهاددانشگاهی هرمزگان شد.
جهاددانشگاهی هرمزگان ضمن ابراز همدردی عمیق و صمیمانه با خانواده های معزز داغدار، مصیبت وارده را به بازماندگان محترم ، جامعه خدوم بندری و دریایی کشور به ویژه مردم خونگرم و صبور هرمزگان تسلیت عرض می نماید .
بی تردید مجتمع بندری شهید رجایی به عنوان قلب تپنده اقتصاد کشور ، همواره نماد تلاش ، همت و سربلندی ملت ایران بوده و آسیب وارد آمده بر این مرکز مهم اقتصادی ، دل هر ایرانی را به درد آورده است .
در ادامه رئیس جهاددانشگاهی هرمزگان افزود : از درگاه خداوند متعال برای جان باختگان رحمت و مغفرت ، برای بستگان آنان صبر و شکیبایی و برای مصدومین این حادثه دلخراش شفای عاجل را خواهانیم .
نظر شما :