توسعه تعاملات گردشگری جهاددانشگاهی واحد هرمزگان و پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان ، روز دو شنبه اول اردیبهشت ماه دکتر احمد زاهری رئیس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان با دکترجواد براتی رئیس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی جهت توسعه تعاملات بین دو واحد در طرح گردشگری لارک و هرمز دیدار و گفت و گو داشتند .
رئیس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان در این نشست بیان داشتند : هرمزگان و خراسان رضوی هر دو قطب های گردشگری ولی با ویژگی های متفاوت در ایران هستند و با تبادل دانش و تجربیات در زمینه های مختلف مانند گردشگری مذهبی ، گردشگری تاریخی ، گردشگری طبیعی و گردشگری دریایی می توانند به توسعه هر دو منطقه کمک کنند .
دکتر زاهری ضمن معرفی جاذبه های گردشگری استان افزودند : هرمزگان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص ، ترکیبی منحصر به فرد از جاذبه های طبیعی ، تاریخی و فرهنگی را ارائه می دهد .
وی در ادامه عنوان کرد : مهم ترین جاذبه گردشگری هرمزگان جزایر زیبای آن هستند که از جمله جزیره لارک ، جزیره ای آرام با سواحل صخره ای که امکان غواصی دارد و نیز جزیره هرمز ، جزیره رنگارنگ با خاک سرخ ، دره رنگین کمان ، ساحل لاک پشت ها و قلعه پرتغالی ها می توان نام برد .
دکتر براتی افزودند : استان هرمزگان پتانسیل بسیار بالایی برای توسعه گردشگری دارد و سرمایه گذاری در زیر ساخت های گردشگری ، معرفی جاذبه ها ، اموزش نیروی انسانی و ترویج گردشگری پایدار می تواند به رونق اقتصادی و اشتغال زایی در این استان کمک کند .
در آخر دکتر زاهری خاطر نشان کرد انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک در زمینه گردشگری دو واحد می تواند به شناخت بهتر مسائل و چالش های این صنعت و ارائه راهکارهای مناسب در آینده کمک کند .
نظر شما :